Ik geef les in het spinnen van wol en in het kleuren ervan. De data vind je terug bij mijn evenementen. Dat laatste is zo een wondere wereld. 

De mogelijkheden zijn oneindig en het is leuk om te experimenteren met materialen, methodes,...Ik maak enkel gebruik van natuurlijke materialen. Wat ik vind in het bos, in de berm. Wat er groeit en bloeit in mijn tuin. Dat voelt voor mij beter.

Mijn wol spin ik zelf. Daarvoor gebruik ik merinowol. Die gaat het beste om te kleuren. Dus eigenlijk is dan de cirkel rond. Van de schapenvacht, over het spinnen van de wol en dan het een kleurtje geven dat je wilt.

Het is inspirerend om anderen ook in te wijden en enthousiast te maken voor het spinnen en kleuren. 

Vandaag begon ik met de voorbereiding van de cursus. En dat is de wol laten weken in water. Zo gemakkelijk kan een eerste stap zijn.

Ik wens je een hele fijne dag! Liefs, Sofie