Hallo,

Ik hoop dat er bij jou geen overstromingen zijn geweest. Het heeft al zo een leed veroorzaakt die regen. En mocht het wel zo zijn, dan hoop ik dat je een warme plek hebt gevonden om te verblijven en de schade te overzien is. Als ik dit zo typ dan lijkt mijn gevoel dat ik krijg bij dit grijze regenweer eigenlijk van geen belang. En toch, ik denk dat er veel mensen zijn waarop het grijze weer drukt. Bij mij in elk geval wel.

Daarom dat ik deze namiddag verder spon aan mijn wol voor in de lente. Geïnspireerd op madeliefjes. Een combinatie van roze, veel wit en een streepje geel van hele zacht merinowol. Om toch al een beetje te dromen van het voorjaar. Van de zon, warmte. Bloemen die bloeien, vogels die fluiten. Om mezelf te bevrijden van dat deprimerende gevoel en licht te voelen. Het vraagt nog even wat werk, maar ik hoop toch binnenkort de eerste strengen klaar te hebben. 

Ik wens je veel warmte toe.

Liefs, Sofie