Hallo,

volgende week is het Valentijn. Doe jij daar aan mee? Mijn man en ik niet. We kopen geen cadeautjes voor elkaar. Tijdens het jaar verrassen we mekaar met een kaartje, een snoepje, een stukje chocolade, een dikke knuffel, een luisterend oor. Ook zeggen we vaak tegen onze kinderen hoe graag we ze zien. Een speciale dag hebben we niet nodig om de liefde te vieren. Maar doe jij dat wel? Veel plezier en veel liefde toegewenst!

Wat ik wel maak zijn huisdecoraties. Die wissel ik regelmatig. Ik verander ze met de seizoenen. Zo ligt er nu een blauw geweven tafelkleed in de eetkamer met daarop kaarsen die een zelfgehaakt jasje hebben. Staat er in de hal een gebreide wintergnoom en heeft Georgette een nieuw vloerkleedje gekregen. Ik haakte vandaag een hartje om op te hangen aan de kapstok in de hal. Ik maakte het met mijn eigengesponnen wol die ik kleurde met berk voor een licht rode kleur. Het patroon vond ik op Garnstudio.Klik hier voor het patroon. 

Ik wens je een fijne dag en veel liefde toe!

Liefs,Sofie